Ολοκληρωμένες λύσεις Βιομηχανικού Αυτοματισμού με Λογικούς Ελεγκτές (PLC) & Απεικόνιση SCADA

Συνεργάτες

Πρωταρχική σημασία για την Automation Control και τους πελάτες της είναι η συνεργασία με τους κορυφαίους στον χώρο των αυτοματισμών.

SIEMENS
H Siemens έχει αναπτύξει συστήματα βιομηχανικών αυτοματισμών που χαρακτηρίζονται από μεγάλη ταχύτητα και αποδοτικότητα, εξασφαλίζοντας υψηλό βαθμό παραγωγικότητας και ευελιξίας. Eξάλλου, εκτός από τις τεχνολογικές καινοτομίες στο σχεδιασμό και την κατασκευή των βιομηχανικών συστημάτων, η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και στον τομέα αυτό, όπου και κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά.

Schneider Electric (Telemecanique)
Η Schneider Electric είναι ένας παγκόσμιος κατασκευαστής προϊόντων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, βιομηχανικού ελέγχου και αυτοματισμού. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 35 χρόνια μέσα από τις εμπορικές επωνυμίες Merlin Gerin, Modicon, Square D και Telemecanique.

Wizcon
SCADA (Supervisory Control Αnd Data Acquisition) λογισμικό, που επιτρέπει την παρακολούθηση, επίβλεψη και διαχείριση πλήθους εφαρμογών και μηχανημάτων, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και επίβλεψη μέσω internet. Είναι κατάλληλο για πληθώρα εφαρμογών με κατάλληλο λογισμικό για τα περισσότερα πρωτόκολλα (Profibus, Modbus, OPC, κτλ.) και λογικούς ελεγκτές (Siemens, Telemecanique, TBox, κτλ) της αγοράς και έχει πολλές δυνατότητες προσαρμογής παραμέτρων ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

ABB
H ABB έχει μακρόχρονη παρουσία στην Ελλάδα, αξιόλογη συνεισφορά στην οικονομία και έργα μεγάλης προστιθέμενης αξίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε έργα τεχνολογιών ενέργειας και αυτοματισμού μεγάλης πολυπλοκότητας, αυστηρών τεχνικών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

H εταιρεία συνεργάζεται επίσης με πλήθος εξωτερικών συνεργατών για τη συναρμολόγηση των πινάκων αυτοματισμού. Oι συναρμολογήσεις και κατασκευές των εξωτερικών συνεργατών γίνονται βάσει προδιαγραφών και κάτω από συνεχή έλεγχο ποιότητας της εταιρείας.

 

Print Email